Livet med råttorna

Livet med råttorna

Nya regler

UppfödningenPosted by Vintaz Mon, July 08, 2013 00:07:35

Som nytt för denna gång så kommer det inte gå att tinga några råttor före 3 veckors ålder med undantag för dom som kommer hit personligen och hälsar på dom innan dess. Detta för att jag själv dels vill se hur dom utvecklas för att kunna matcha rätt råtta till rätt ägare från början och dels så för de som kan och vill kunna träffa dom ska alltid få företräde då jag ser det som ett stort plus.

Detta ser jag mer som något positivt än negativt, råttan är en egen individ och även om man självklart ska ha krav på utseende så ska man också passa ihop i temperament och kemin, dvs insidan.
Men många kan inte hälsa på i förväg p.g.a avstånd eller andra hinder och det ska inte hindra dom från att få en Olympens, så efter vecka 3 när de visar sig vara små minivuxna kan jag prata ihop mig med ev ny ägare och tillsammans hitta den perfekta råttan/råttorna och på så sätt också kunna tinga utan att ha hälsat på

Även om jag kan i båda tillfällen förbehåller mig rätten att kunna neka, anledningarna till det tar jag om det uppstår (vilket det sällan gör man det sker)

  • Comments(0)//blogg.vintaz.se/#post13